Anul European al Cetatenilor


Castigatoarele premiului Blogger European de la stanga la
dreapta: eu - premiul I, Oana Grecea - premiul III, Irina Baragoi -
premiul II.
Ceremonia a fost prezentata de catre Dana Deac

Astazi seara am participat la evenimentul de lansare a Anului European al Cetatenilor, eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania. Cu aceasta ocazie Jocul Orb a primit premiul Blogger European al anului 2012. Tot astazi s-au acordat si celelalte premii  ale concursului Reporter European pentru contributii in diferite forme de presa.


La festivitate au participat domnul Niculae Idu, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, doamna Mădălina Mihalache, șeful Biroului de Informare al Parlamentului European în România, Excelența Sa domnul ambasador al Irlandei în România Oliver Grogan, precum și a invitatului special Paul Andre Baran, director Biblionet România și campion digital național desemnat de Comisia Europeană. Paul Andre Baran, nascut in SUA, vorbitor de limba romana ca a doua limba, a atras atentia asupra necesitatii de a aduce toti cetatenii romani la nivel european subliniind ca numai 45% dintre romani au un cont bancar. Este un detaliu care m-a socat dar care reproduce probabil mai bine nivelul mediu al populatiei din Romania.

Intreaga ceremonie a avut loc in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental unde voi merge din nou maine pentru a asista la conferintele dedicate Cetatenilor Europeni. Premiul meu a constat intr-un iPod 2 si o excursie acreditata la Bruxelles de unde veti afla noutati in luna martie.

As vrea sa mentionez si echipa cu care am dialogat pentru organizarea sederii la Bruxelles: doamnele Carmen Praja si Roxana Morea, extrem de prompte, de simpatice si de eficiente.

In curand un post cu proiecte de viitor ale Jocului Orb.

Comentarii

  1. GREAT NEWS!!!! binemeritat, felicitari si coninua te rog sa ne bucuri cu randurile tale!
    un e-admirator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc si te astept in continuare pe aici...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu